5. søndag etter pinse

Rettferdighet og barmhjertighet

Det feires messe i Sta Sunniva menighet søndag 19. juni kl. 11.
Søndagens tema er dommen. Vi fellet dommer daglig, i all vår kontakt med andre menneske. Men Gud skal også felle dom en dag, en endelig dom. De to henger sammen, for Gud står bak min neste. Hver gang jeg har med et annet menneske å gjøre, står jeg ansikt til ansikt med Gud. Derfor er det hverken du eller jeg som skal dømme vår neste. Dommeren er bare Gud.

Og Jesus kan si om dommen på den siste dag: ”Sannelig, jeg sier dere: Det dere gjorde mot en av disse mine minste brødre, gjorde dere mot meg.” Gud skal telle våre barmhjertighetsgjerninger. Hos ham henger rettferdighet og barmhjertighet på det nærmeste sammen.

Velkommen til kirken i Sjøfarendes Aldershjem, Haugeveien 35, på Nordnes. Søndag 19. juni kl. 11 med fr Lauritz Elias Pettersen som prest.
c312bb15d84b5cbcadbf9a50eba388c7